Únor 2011


Wise bude skladať hudbu pre Dulce María!

28. února 2011 v 20:07 | Domča |  Dulce Maria

Pre tých, ktorí nevedia, Wise je veľký skladateľ tanečnej hudby,ktorý sa špecializuje v rytme "Reggaeton" . Navyše, on je tvorcom pesničky veľmi slávnej hudobnej skupiny RBD , ako je " Money Money "a" Lento", ktoré už poznáte.
Mladý WISE je považovaný za hudobný fenomén, ktorý našiel recept na úspech a vytvoriť zamestnanci sedia na hudobné trendy. Jeho texty sú veľmi vyhľadávané umelcami.
Už čoskoro WISE pokračovať vo svojej bezkonkurenčné rekord úspechu s piesňou, ktoré by čoskoro vysielať na rádiu v hlasy veľkých umelcov ako Luis Fons , Fanny Lu , Olga Tañón , Pewee , Reiki , Dulce María a ďalšie.




Nespútaný anjel: 109. epizóda

28. února 2011 v 20:01 | Domča |  Nespútaný Anjel-časti
Nespútaný anjel
Zneistený a vnútorne rozorvaný Juan Miguel (William Levy) sa sám seba pýta, prečo vlastne nedokáže povedať Blance (Maya Mishalska), že potrebuje pokoj na to, aby si opäť vybudoval svoj život po boku Marichuy (Maite Perroni). Cecillia (Helena Rojo) sa zverí Patriciovi (Ricardo Blume), že aj keď sa teší, že je s vnukom, je veľmi ustarostená, pretože vie, že jej dcéra sa trápi... Keď Rocío (Sherlyn) oznámi bratovi, že vidí Blancu prichádzať cez záhradu, Juan Miguel si náhle uvedomí, že ju nedokáže opustiť! Omar (René Strickler) prekvapivo navštívi Marichuy, poprosí ju, aby mu odpustila a požiada ju o pomoc, pretože sa vrátila Ivette a chystá sa mu spraviť zo života peklo! Mariana (Beatriz Aguirre) uistí Mayitu (Saraí), že všetci pôjdu do neba, pretože Boh vždy odpustí svojim deťom - a že ju bude stále navštevovať! Juan Miguel sa škaredo poháda s Omarom a následne si svoj hnev, smútok a sklamanie vyleje na otcovi Anselmovi (najprv Miguel Córcega, potom Héctor Gómez), ktorý mu poradí, aby nechal Marichuy, nech je šťastná s iným - teda ak je naozaj pravda, že Blancu nedokáže opustiť! Keďže Blanca nevie nájsť Juana Miguela, požiada Omara, aby ju zaviezol domov, pretože sa cíti veľmi zle...

Rebeli na strednej: 10. epizóda

28. února 2011 v 19:59 | Domča |  Camaleones/Rebeli na strednej
Rebeli na strednej
Valentina (Belinda) je veľmi prekvapená, keď ju Sebastián (Alfonso Herrera) prichytí s jeho košeľou, ale okamžite sa vynájde a povie mu, že si chcela do nej iba vyfúkať nos! Federico (Alberich Bormann) si stále robí posmešky z Ulisesovho (Pee Wee) ukradnutého ruženca, Patricio (Ferdinando Valencia) mu navrhne, aby ho na niekoľko dní schovali a potom ho nechali nájsť ho, no Federico nesúhlasí - tvrdí, že teraz už ruženec patrí jemu a vraj mu teraz pomôže vyhrať preteky! Z ničoho nič ho však ruženec popáli... Patricio si myslí, že je to len vtip, ale všetci ostanú prekvapení, keď im Federico ukáže popáleniny. Valentina sa náramne rozhnevá, keď nájde na školskom internetovom portáli zverejnenú fotografiu, ktorá ju zachytáva nahú v sprche, našťastie sa Sebastiánovi podarí fotografiu rýchlo odstrániť. Cristina (Taide) poruší sľub a netaktne po škole roznesie správu a Raquelinom tehotenstve. Raquel potom vynadá Solange (Sherlyn) a pripomenie jej, že ju varovala, aby o jej tehotenstve nikomu nič neprezrádzala. Solange sa ale bráni, že ona nič nevyzradila - a dodá, že podľa nej vôbec nie je fér, že ju za tehotenstvo všetci karhajú, ako keby bola nejaký kriminálnik... Lupita (Ana Bertha Espín) dostane anonymný list, v ktorom ju odosielateľka žiada, aby sa stretli v parku - má vraj totiž pre ňu informácie o jej tak dlho nezvestnom synovi Robertovi (Salvador Ibarra)! Keď sa Ulises postaví na obranu spolužiaka, ktorého chce Federico udrieť, pochopí, že mu ruženec ukradol práve Federico - pretože si všimne stopy popálením na jeho krku...!

Ewa Farna ukradla Belinde song!

27. února 2011 v 16:11 | Domča |  Belinda

Belinda-Boba Niña Nice (Acafest 2004)


Ewa Farna - Mels me vubec rad (Teenage Superstar)




Tie songy sú podla mna úplne rovnaké! Čo vy nato??? :(


Životopis Belindy

27. února 2011 v 16:00 | Domča |  Belinda
Povolání: Speváčka,herečka modelka
Věk: 21
Datum narození: 15.08.1989
Místo narození: Madrid,Španielsko
Znamení: Lev
Výška: 166 cm
Jméno: Belinda Peregrin Schull
Otec: Ignacio Peregrin
Matka: Belinda Schull
Súrodenci: mladší brat Ignacio (Nachito)
Oblúbená hudba: Luis Miguel, Britney Spears, Spice Girls
Oblúbený film: "Titanic", "La Sirenita" and "Spice World"
Oblúbené jedlo: pizza, hamburger a čínské jedlo
Jazyky: Španielčina a Angličtina
Výška: 166 cm
Prezívka: Beli

Filmografie

Ako herečka
2009 -Camaleones rola: Valentina Izaguirre
2006 -Gepardí kočky 2 (The Cheetah Girls 2) rola: Marisol
2004 -Corazones al límite rola: Elena 'Elenita' Arellano Gómez
2002 -Cómplices al rescate rola: Mariana Cantú / ...
2001 -Aventuras en el tiempo rola: Rosenda / ...
2000 -Amigos X siempre rola: Ana Capistrán Vidal
Jako skladatelka
2007 -Muchachitas como tú
2007 -The Cheetah Girls in Concert: The Party's Just Begun Tour
2006 -Gepardí kočky 2 (The Cheetah Girls 2)
2004 -Corazones al límite
2001 -Aventuras en el tiempo

Všetky jej videoklipy nájdete tu (idú prehrať iba niektoré)

Belinda- Luz Sin Gravedad

27. února 2011 v 15:52 | Domča |  Belinda

Belinda-Angel

27. února 2011 v 15:48 | Domča |  Belinda
V Tomto klipe si zahral Eddy Villard! krásna pesnička :)


Belinda - Bella Traicion

27. února 2011 v 15:33 | Domča |  Belinda

Belinda feat.Pitbull - Egoista

27. února 2011 v 15:12 | Domča |  Belinda

Belinda- Ni Freud Ni Tu Mama/ If We Were

27. února 2011 v 15:02 | Domča |  Belinda
Pesnička od Belindy ktorá má dve verzie:
  • španielsku (Ni Freud Ni Tu Mama)
  • anglickú (If We Were)



Reklamy Brazílskej verzie Rebelde

27. února 2011 v 14:47 | Domča |  Iné
Alice
Diego
Roberta
Pedro
Carla

Tomás


Maite Perroni-Esta Soledad

27. února 2011 v 14:40 | Domča |  Maite Perroni
Pozri nižšie video, ktoré má ako jeho pozadie oficiálna verzia piesne "Soledad" , ktorá ukazuje niekoľko fotografií z príchodu Maite do Brazílie. Video bolo vyvesené na úradnom kanáli mexickej herečky, môžete skontrolovať tu.


Zajtra deň pesničiek Belindy! (27.2.2011)

26. února 2011 v 16:31 | Domča |  Belinda
Ahojte! Tak ma napadlo,že zajtra by sme si okrem iného mohli spraviť deň Belindy! Teda jej pesničiek! Takže jej pesničky tu budú okolo od tej 15:00-17:00..ešte uvidím :) Tak to je všetko pá :_* Prajem krásny dník :)

P.S: Nový dess tu bude okolo začiatku marca...uvidím ako sa mi bude dariť a stíhať...Prezradím len tolko že sa bude týkať Camaleones!/Rebeli na strednej!